DIAJAR DEUI

Kategori produk

Foshan Sonkly Médis Beauty Téhnologi Co.LTD mangrupakeun produsén profésional médis& jati salon, kaasup ranjang kageulisan listrik sarta samet, jati salon, ranjang tattoo na korsi, ranjang gynecological, jeung saterusna.Produk kami loba dipaké dina salon kageulisan, rumah sakit raray, toko tattoo, klinik, rumah sakit Dental.

  • 2014'
    2014'
    Perusahaan Didirikeun
  • 5000㎡
    5000㎡
    Area Produksi Pabrik
  • 30+
    30+
    Patén-patén penemuan
  • ISO9001
    ISO9001
    Sertifikasi
  • ISO13485
    ISO13485
    Sertifikasi

Témbongkeun Kasus

Sanajan aranjeunna béda ti industri jeung nagara, aranjeunna milih pikeun digawe sareng urang pikeun alesan sarua kami nawiskeun produk kualitas luhur sarta jasa dina harga leuwih kalapa. Didirikeun dina taun 2007, ayana di Propinsi Guangdong, Foshan Sonkly Médis Beauty Téhnologi Co.LTD.SONKLY gaduh 15 taun pangalaman suksés dina ngaropéa ranjang urut, korsi tato jeung ranjang kageulisan . Salila periode ieu, tim kami geus réngsé loba pesenan jeung kasus suksés. Pikeun langkung rinci, mangga tingal halaman kasus

  • Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang
    Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang
  • Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang
    Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang
  • Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang
    Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang
  • Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang
    Rencana pikeun konsumén ti perusahaan urang

Kami ngabagéakeun kerjasama OEM sareng ODM

Respon gancang, komunikasi anu jelas sareng tingkat adaptasi anu luhur.

Tina produksi dugi ka kiriman, sadaya departemén silih bantosan.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal médis& parabot kageulisan , mangga nengetan Foshan Sonkly Médis Beauty Téhnologi Co.LTD, sarta ngapdet inpo industri showcase jeung pangaweruh showcase patali ti jaman ka jaman, ku kituna konsumén bisa nyaho leuwih ngeunaan parusahaan urang.

  • paméran salon kageulisan DSS
    paméran salon kageulisan DSS
    Dina paméran éta, DSS perusahaan peralatan salon kageulisan anu ngagaduhan reputasi anu luhur di AS milarian sababaraha beau listrik ...
  • paméran salon kageulisan DSS
    paméran salon kageulisan DSS
    Dina paméran éta, DSS perusahaan peralatan salon kageulisan anu ngagaduhan reputasi anu luhur di AS milarian sababaraha beau listrik ...
  • paméran salon kageulisan DSS
    paméran salon kageulisan DSS
    Dina paméran éta, DSS perusahaan peralatan salon kageulisan anu ngagaduhan reputasi anu luhur di AS milarian sababaraha beau listrik ...

Siap ngamimitian sareng kami?

Kéngingkeun jasa anu leres, tangtoskeun naon anu anjeun peryogikeun ngahubungi kami pikeun jasa anu paling cocog.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese