DIAJAR DEUI

Kategori produk

SONKLY mangrupikeun ranjang Pijat pangsaéna& Pabrikan ranjang kageulisan di Cina, kaasupranjang kageulisan listrik jeung samet, jati salon, ranjang tattoo na korsi, ranjang gynecological, jeung saterusna.Produk kami loba dipaké dina salon kageulisan, rumah sakit raray, tattoo warung, klinik, rumah sakit dental.

Témbongkeun Kasus

Sanajan aranjeunna béda ti industri jeung nagara, aranjeunna milih pikeun digawe sareng urang pikeun alesan sarua kami nawiskeun produk kualitas luhur sarta jasa kalawan harga leuwih kalapa. Didirikeun dina taun 2007, lokasina di Propinsi Guangdong, Foshan Sonkly Médis Beauty Téhnologi Co.LTD.SONKLY gaduh 15 taun pangalaman suksés dina ngaropéa ranjang urut, korsi tato jeung ranjang kageulisan . Salila periode ieu, tim kami geus réngsé loba pesenan jeung kasus suksés. Pikeun langkung rinci, mangga tingal halaman kasus

Kami ngabagéakeun kerjasama OEM sareng ODM

Respon gancang, komunikasi anu jelas sareng tingkat adaptasi anu luhur.

Tina produksi dugi ka kiriman, sadaya departemén silih bantosan.

Siap ngamimitian sareng kami?

Kéngingkeun jasa anu leres, tangtoskeun naon anu anjeun peryogikeun ngahubungi kami pikeun jasa anu paling cocog.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese